A A A

Notiks pasākums "Pārtikas menedžments Ziemassvētkos" 

Drukāt
07.12.2018

13.decembrī plkst.17.00-20.00 Vidzemes Augstskolā, Cēsu ielā 4,  notiks lekcija un meistarklase, kā plānot pārtiku Ziemassvētku maltītei, lai pēc tam pārpalikumus nevajadzētu izmest laukā.

 

Pirmajā lekcijas daļā uztura speciāliste Daina Rusule dalīsies  zināšanās par to, kā Ziemassvētkos (un svētkos vispār) gatavot veselīgu maltīti un kā aprēķināt, cik pārtikas nepieciešams, lai viesi būtu paēduši un laimīgi. Pēc tam sekos praktiska meistarklase, ko vadīs "Annas Design Hotel & Spa" restorāna šefpavārs un Eiropas gastronomijas reģiona vēstnesis Dzintars Kristovskis. Viņš rādīs, ko vērtīgu iespējams uzburt no svētku mielasta pārpalikumiem.


Pasākums ir bezmaksas, taču vietu skaits ierobežots. Tādēļ lūgums iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu elina.sokolova@va.lv.

 

Informāciju sagatavoja:
Elīna Sokolova
Vidzemes Augstskola